Ceremonia e Inagurimit te vepres te Edukimit Mjedisor “Shpresa dhe e Ardhmja e lumit Ishem”

 • Inagurim
 • 04/02/2023
 • 10:00
 • Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • durres
 • Renis Mullaj | Bledar Çakalli | Laura Gjyli
 • Nenkryetar Bashkia Durres | Artisti i murales | drejtuesja e Lëvizjes Vullnetare River Cleanup Albania
 • Folesit , Nxenes te shkollave qe jane pjese e projektit, Artdashes etj
 • Po
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Almiva Llaci