Perfshirjae grave ne biznes ne bnivel lokal si pjese e trajnimit “Grate e Sukseshme ” qe zhvillohet nga qendra aleanca gjinore per zhvillim

 • Tjetër
 • Seminar
 • 03/02/2023
 • 15:00
 • Hotel Adriatik, Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • Durres
 • Durres
 • Emiriana Sako | Reinout Vos | Mirela Arqimandriti | Desarta Rapushaj
 • Kryetare e Bashkise Durres | Ambasadori Hollandez | Drejtore Egzekutive | AIDA
 • Folesit dhe gra ne biznes
 • Jo
 • Jo
 • Almiva Llaci
 • Almiva Llaci