Event Perkujtimor

 • Tjetër
 • vent perkujtimor per Holokaustin, nga Izraeli House Albania
 • 28/01/2023
 • 19;00
 • Teatri i Operas dhe Baletit
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 7
 • Elisa Spiropali
 • Minister
 • Izreali House Albania
 • Po
 • Po
 • Vilma Premti Drejtor Kabineti
 • Vilma Premti, Drejtor Kabineti