Inspektimi i punimeve ne shkollen 9 vjeçare ”Xhorxh Sorros”

 • Inspektim/kontroll
 • 02/02/2023
 • 10;00
 • Shkolla 9 vjeçare "Xhorxh Sorros"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Rrogozhine
 • Edison Memolla
 • Kryetar Bashkie
 • Sipermarresi, Mbikeqyresi i punimeve dhe Drejtori i Politikave Urbane
 • Jo
 • Jo
 • Ardit Halili, Specialist Jurist
 • Elton Sula, Sekretar i Pergjithshem