Diten e premte me date 03.02.2023 do te behet Inspektimi i ujesjelles- kanalizimeve dhe depove te ujit, Rrogozhine me pjesmarrjen e Kryetarit te Bashkise Rrogozhine, drejtorin ujesjellesit.

 • Inspektim/kontroll
 • 03/02/2023
 • 10:00
 • Rrogozhine
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Rrogozhine
 • Elis Kacani
 • Drejtor i Ujesjellesit Rrogozhine
 • Kryetari i Bashkise Rrogozhine, Drejtori i Ujesjellesit Rrogozhine dhe inxhinieri i ujesjellesit.
 • Jo
 • Po
 • Ardit Halili, Specialist Jurist
 • Elton Sula, Sekretar i Pergjithshem