Me date 03.02.2022 diten e premte ora 12:00 do te behet inagurimi i studios te veglave muzikore ne qendren kulturore te qytetit “Haxhi Memolla”

 • Inagurim
 • 03/02/2023
 • 12:00
 • Qendra Kulturore " Haxhi Memolla"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Rrogozhine
 • Bardhyl Tosku
 • Pergjegjes i qendres kulturore te qytetit "Haxhi Memolla"
 • Kryetari i Bashkise, pergjegjesi i qendres kulutore qytetit dhe punonjesit e qendres kulturore.
 • Jo
 • Po
 • Ardit Halili, Specialist Jurist
 • Elton Sula, Sekretar i Pergjithshem