Me date 02.02.2023 te hotel Royal ne Durres ne oren 11:30 do te behet firmosja e memorandumit ndermjet Bashki te Forta dhe Bashkise Rrogozhine.

 • Tjetër
 • Firmosja e memorandumit
 • 02/02/2023
 • 11:30
 • Hotel Royal, Durres
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Rrogozhine
 • Norbert Pijls
 • Menaxheri i Projektit
 • Kryetaret e Bashkive dhe Keshillave Bashkiak Tirane, Durres, Lezhe. Jane te ftuar dhe prefektet e qarkut Tirane, Durres, Lezhe. Gjithashtu Kryetari i Bashkise Rrogozhine dhe Keshillit Bashkiak Rrogozhine.
 • Jo
 • Po
 • Ardit Halili, Specialist Jurist
 • Elton Sula, Sekretar i Pergjithshem