Nje kafe me gra dhe vajza per te diskutuar rreth ceshtjeve te ndryshme

 • Tjetër
 • takim joformal
 • 31/01/2023
 • 14:00
 • Njesia Dushk
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Njesia Administrative Dushk
 • Eriselda Sefa | Juliana Pirra
 • Kryetar i Bashkise Lushnje | Pergjegjese
 • Eriselda Sefa,Juliana Pirra gra dhe vajza te njesise Dushk
 • Jo
 • Jo
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem