Inspektim agroperpunus qe eksporton ne vendet e Bashkimit Evropian dhe SHBA

 • Inspektim/kontroll
 • 31/01/2023
 • 10:00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Edi Rama | Frida Krifca | Eriselda Sefa
 • Kryeminister | Ministre | Kryetar i Bashkise Lushnje
 • Kryeministri,Ministra,Kryetari i Bashkise,Administratori i Subjektit
 • Jo
 • Jo
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem