Inspektim i punimeve qe po kryhen ne Cakran per qendren dhe unazen.

 • Inspektim/kontroll
 • 07/02/2023
 • 10:00
 • Ku po kryhen punimet
 • Shqipëri
 • Fier
 • Fier
 • Cakran
 • S'ka
 • s'ka
 • Kryetari i Bashkise Fier, perfaqesues te Ndermarrjes se Sherbimeve Publike prane Bashkise, mund te bashkohen edhe Deputete te Parlamentit
 • Jo
 • Jo
 • Martin Dodi
 • Martin Dodi, Sekretar i Pergjithshem