Mbjellja e 250 fidaneve ne periferi te qytetit me rastin e 100 vjetorit te Sherbimit Pyjor Shqiptar

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 27/01/2023
 • 13:00
 • Berdenesh-Sarande
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Sarande
 • Sarande
 • Adrian Gurma | Mustafa Lama
 • Kryetari i Bashkise | Drejtori i Drejtorise se Bujqesise
 • Autoritete vendore, Nxenes te shkolles Cuke, punonjes te projektit GIZ, punonjes te stacionit zjarrefikes, te drejtorise se turizmit dhe drejtorise se sherbimeve te politikave sociale etj
 • Po
 • Po
 • Entela Cipa juriste
 • Entela Cipa juriste