Takim me Ministrin e Mjedisit dhe Energjisë Mr. Kostas Skrekas

 • Tryezë diskutimi
 • 31/01/2023
 • 10;00
 • Greqi/ Athinë
 • Shtet tjetër
 • Greqi
 • Mirela Kumbaro
 • Ministër
 • Mirela Kumbaro Furxhi
 • Jo
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi