Takim me nxenesit e shkolles se mesme Liri Kazazi per te informuar dhe sensibilizuar rreth internetit te sigurt.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 03/02/2023
 • 10:00
 • Shkolla "Liri Kazazi"
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Juliana Pirra | Valbona Myzeqari
 • Pergjegjese | Specialiste
 • Nxenesit e shkolles, psikologia e shkolles, Juliana Pirra, Valbona Myzeqari
 • Jo
 • Jo
 • Erisa Qalliu
 • Erisa Qalliu