Sensibilizim i nxenesve rreth internetit te sigurt dhe pasojave te tij

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 16/02/2023
 • 10:00
 • Shkolla Skender Libohova,Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Juliana Pirra | Valbona Myzeqari
 • Pergjegjese | Specialiste
 • Nxenesit e shkolles, psikologia e shkolles, Juliana Pirra, Valbona Myzeqari
 • Jo
 • Jo
 • Erisa Qalliu
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem