Takim miqesor pertej protokollit,per te diskutuar per probleme te grave/vajzave

 • Tjetër
 • takim joformal
 • 28/01/2023
 • 15:00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa
 • Kryetar i Bashkise Lushnje
 • Eriselda Sefa dhe gra te qytetit,rajoni 2
 • Jo
 • Jo
 • Erisa Qalliu
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem