Inspektim ne subjekt agroperpunues qe eksporton ne vendet e Bashkimit Evropian dhe SHBA

 • Inspektim/kontroll
 • 31/01/2023
 • 10.00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Edi Rama | Frida Krifca
 • Kryeminister | Minister
 • Kryeministri, Ministrja e Bujqesise, Administratori i Subjektit,
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore