Aktivitet per 100 vjetorin e krijimit te sherbimit pyjor shqiptar dhe mbjellja e 40 fidaneve rrap dhe 5 blin per rritjen e siperfaqeve te gjelberuara te qytetit

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 27/01/2023
 • 11:00
 • Roskovec
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec
 • Z.Agron Dardha
 • Drejtor i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec
 • Jo
 • Po
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i pergjithshem, Bashkia Roskovec