Takimi i permuajshem i ministres me studente dhe stafi akademik i UBT

 • Tryezë diskutimi
 • 31/01/2023
 • 11.00
 • Universiteti Bujqesor i Tiranes
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 11
 • Frida Krifca | Prof. Fatbardh Sallaku
 • Minister | Rektor
 • Ministrja, Rektori i Universitetit, Studente e Pedagoge te UBT
 • Jo
 • Po
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore