Takim me perfaqesues te Shoqates Kombetare te Agroturizmit

 • Tryezë diskutimi
 • 30/01/2023
 • 14.00
 • Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 9
 • Frida Krifca
 • Minister
 • Ministrja, Z. Enio Civici, Kryetarja e Shoqates, Anetare te shoqates, Keshilltare
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore