Takim me biznese qe zhvillojne aktivitetin e tyre ne Rajonin nr. 1, per tu njohur me nga afer me problematikat, gjerndjen e tyre, si dhe per te degjuar propozimet e tyre per zgjidhjen e ketyre problematikave.

 • Këshillim
 • 28/01/2023
 • 11:00
 • Rajoni nr. 1
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Rajoni nr. 1
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Administratori i Rajonit 1, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese))
 • Arisa Toska(Sekretar i Pergjithshem)