aktivitet mbi punesimin dhe sfidat e biznesit

 • Tryezë diskutimi
 • 01/02/2023
 • 10:00
 • Lushnje,Metropol Center
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa | Etleva Vertopi | Klodiana Ajazi
 • Kryetar i Bashkise Lushnje | Drejtues Giz | Novus Center
 • Eriselda Sefa, Etleva Vertopi, Klodiana Ajazi
 • Jo
 • Po
 • Erisa Qalliu
 • Erisa Qalliu