Mbremje me interpretimin e aktoreve te skenes shqiptare, Mbremje me interpretimin e aktoreve te skenes shqiptare, Kadare ne Vargje

 • Tjetër
 • Mbremje me interpretimin e aktoreve te skenes shqiptare, Kadare ne Vargje
 • 28/01/2023
 • 18:00
 • Tirane, Holli i akademise se arteve
 • Shqipëri
 • Tirane
 • tirane
 • tirane
 • QKLL
 • QKLL
 • Shkrimtare,lexues,Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit
 • Po
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Almiva Llaci