Mbremje e organizuar nga FShF dedikuar protagonisteve te futbollit per vitin 2022

 • Tjetër
 • Mbremje Gala
 • 27/01/2023
 • 19:00
 • Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Nga Federata Shqiptare e Futbollit
 • FShF
 • Federata Shqiptare e Futbollit
 • Po
 • Jo
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu