Jane video drejtuar qytetareve per tu drejtuar prane zyres se koordinatorit antikorrupsion, ne institucione te ndryshme. https://we.tl/t-8twzayyrL4 dhe https://we.tl/t-I32woVVRL5

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 29/01/2023
 • 10:00
 • Platformat online te MD dhe DPA
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Video informues
 • Video informues
 • Video informuese
 • Jo
 • Po
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu