Lancojme nje thirrje per aplikim per eksperte antikorrupsion prane organizates RAI, eksperte shqiptare, pasi MD eshte anetare ne RAI. ne duam te ripostojme thirrjne e RAI dhe duke vene theksin tek aplikimi i eksperteve tane. Publikimin do ta bejme ne rrjetet tona sociale dhe ne web te MD. Do te nxjerrim kete link: https://rai-see.org/php_sets/uploads/2023/01/VacancyAnnouncement_Senior-AC-Advisor.pdf dhe dok bashkelidhur.

 • Tjetër
 • Thirrje per aplikim
 • 29/01/2023
 • 10:00
 • Platforma online te MD dhe DPA
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Thirrje per aplikim
 • Thirrje per aplikim
 • Drejtuar eksperteve shqiptar ne fushen e antikorrupsionit
 • Jo
 • Po
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu