Ministri Manja do te prese ne nje takim kortezie Ambasadorin e ri te Prezences se OSBE-se De Sanctis

 • Tjetër
 • Takim kortezie
 • 01/02/2023
 • 14:00
 • Ministria e Drejtesise
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Z. Ulsi Manja; Z. Guido De Sanctis
 • Minister i Drejtesise; Ambasador i Presences se OSBE-se
 • Ministri Manja dhe Ambasadori De Sanctis
 • Jo
 • Jo
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu