Intereviste e znj. Rovena Pregja, Drejtore prane Drejtorise Se Antikorrupsioni, me gazetaret e Scan TV, znj. Elona Gjylmi dhe Lidion Kulla.

 • Tjetër
 • Interviste televizive
 • 23/01/2023
 • 10:00
 • Televizioni Scan
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Znj. Rovena Pregja dhe znj. Elona Gjylmi, z. Lidion Kulla
 • Drejtore, Gazetar
 • Znj. Rovena Pregja dhe znj. Elona Gjylmi, z. Lidion Kulla
 • Po
 • Po
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu