Ministri i Drejtesise, z. Ulsi Manja do te prese ne nje takim kortezie Ambasadoren e Republikës Helenike, znj. Konstantina Kamitsi.

 • Tjetër
 • Takim kortezie
 • 28/01/2023
 • 17:00
 • Ministria e Drejtesise
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Z. Ulsi Manja; Znj. Konstantina Kamitsi.
 • Minister i Drejtesise, Ambasadore
 • Ministri Manja dhe Ambasadorja Kamitisi
 • Jo
 • Jo
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu