Takim informues mbi 100 vjetorin e Krijimit te Shërbimit Pyjor Shqipatr

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 27/01/2023
 • 10:00
 • Universiteti Bujqesor i Tiranës
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Tiranë
 • Edi Rama | Mirela Kumbaro Furxhi
 • Kryeministër | Ministër
 • Edi Rama, Fatbardh Sallaku Rektor i UBT, Leonidha Peri Dekani i Fakutetit të Pyjeve, Vezir Muharremi, Klodiana Marika Drejtor i Programeve të Zhvillimit, Artur Kala Drejtor AKP, përfaqesues nga MTM, AKP, të Sektorit të Pyjeve dhe përfaqësues nga Universiteti Bujqësor Tiranë
 • Jo
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi