Ministri i Drejtesise, z. Ulsi Manja do te prese ne nje takim Raportuesen per Shqiperine ne Parlamentin Evropian, znj Isabel Santos.

 • Tjetër
 • Takim dypalesh
 • 27/01/2023
 • 16:15
 • Ministria e Drejtesise
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Z. Ulsi Manja; Znj. Isabel Santos
 • Minister i Drejtesise; Raportueses per Shqiperine ne Parlamentin Evropian
 • Ambasadorja e Bashkimit Evropian, znj Christiane Hohmann, znj Anna Ksiazczakova, Këshilltare Politike, Grupi Social Demokrat, z Jonas Paul dhe z Aleksandar Romanovic, Këshilltarë politik në Delegacionin e BE-së. Znj. Evi Naku, Drejtore e Kabinetit, Z. Manol Simo, Drejtoria e Përgjithshme e Politikave dhe Projekteve në Fushën e Drejtësisë, Integrimit dhe Negociatave
 • Jo
 • Jo
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu