Znj. Bora Muzhaqi, MSHRF do të marrë pjesë në aktivitetin e organizuar nga Bashkia Tiranë për inagurimin e shkollës “Kico Blushi” dhe “Sevasti Qiriazi”.

 • Inagurim
 • 24/01/2023
 • 09:00
 • Shkolla "Kico Blushi" dhe "Sevasti Qiriazi"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 8
 • Z. Erion Veliaj
 • Kryetar i Bashkisë Tiranë
 • Znj. Bora Muzhaqi, MSHRF, të ftuar të tjerë
 • Po
 • Po
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti