Ndarje cmimesh per vleresimin e me te mireve te sipermarrjes per vitin 2022

 • Tjetër
 • ceremoni gala
 • 25/01/2023
 • 19:00
 • Teatri i Operas dhe Baletit
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr 2
 • Organizatoret
 • Organizatoret
 • Media
 • Po
 • Jo
 • Xhulia Xhaferi, Asistente e Sekretarit te Pergjithshem
 • Zerina Bruci, Sekretar i Pergjitshem