Dita Ndërkomëtare e Përkujtimit të Holokaustit

 • Tjetër
 • Mbrëmje kushtuar përkujtimit të Holokaustit
 • 26/01/2023
 • 18:00
 • Tetari Operas dhe Baletit.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr 2
 • Organizatorët
 • Organizatorët
 • Media
 • Po
 • Jo
 • Xhulia Xhaferi, Asistente e Sekretarit te Pergjithshem
 • Zerina Bruci, Sekretar i Pergjitshem