Takim me Tour Operatorë

 • Tryezë diskutimi
 • 25/01/2023
 • 11;30
 • Park Plaza Korcë
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Korçë
 • Korçë
 • Mirela Kumbaro
 • Ministër
 • Përfaqësues nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, Kryetari i Unionit Turistik Rahman Kasa, Përfaqësues nga tour operatorët Korçë
 • Jo
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi