Inspektim i Qendrës së Vizitorëve Pogradec

 • Tjetër
 • 24/01/2023
 • 14;00
 • Pogradec
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Pogradec
 • Pogradec
 • Mirela Kumbaro
 • Ministër
 • Përfaqësues nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, Kryetari i Bashkise Pogradec Ilir Xhakolli, përfaqësues nga AADF
 • Jo
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi