Tryeze diskutimi për Ekonominë Qarkulluese

 • Tryezë diskutimi
 • 24/01/2023
 • 09:00
 • Ministria e Turizmit dhe Mjedisit
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • 2
 • Mirela Kumbaro Furxhi
 • Ministër
 • Përfaqësues nga MTM, GIZ, UNDP, AFD, World Bank, KFW, SASPAK, Sane 27
 • Jo
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi