Aktivitet me fermere, agroturizma dhe aktore te tjere te bujqesise mbi produktet tipike shqiptare te cilat jane marke e regjistruar. 

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 25/01/2023
 • 10.00
 • Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 9
 • Frida Krifca | Peter Zingraf | Edi Rama
 • Minister | Ambasadori Gjerman | Kryeminister
 • Kryeministri, Ministrja e Bujqesise, Ambasadori Gjerman ne Shqiperi, Prodhues te produkteve tipike te regjistruara, Perfaqesues te agroturizmit, Perfaqesues te shoqatave qe kane mbeshtetur projektin,
 • Po
 • Po
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore