Mbjellje pemesh ne Prush, Vaqarr

 • Tjetër
 • Mbjellje pemesh
 • 21/01/2023
 • 09.00
 • Prush, Vaqarr
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Staf i Bashkise Tirane
 • Po
 • Po
 • Alban Dokushi, Drejtor i Pergjithshem Juridik, Aseteve dhe Licencimit
 • Alban Dokushi, Drejtor i Pergjithshem Juridik, Aseteve dhe Licencimit