Në vijim të inspektimit nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë në qarkun e Vlorës (Tuneli i Llogorasë), pjesëmarrës gjatë këtij inspektimi ditën e premte, do të jetë edhe Kryeministri.

 • Inspektim/kontroll
 • 27/01/2023
 • 12:00
 • VLORE, QARKU VLORE
 • Shqipëri
 • VLORE
 • VLORE
 • -
 • Kryeministri z. Edi Rama, ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë znj. Belinda Balluku
 • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë, ministër
 • Kryeministri SHTZ Edi Rama, ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë znj. Belinda Balluku
 • Po
 • Jo
 • -
 • -