Në vijim të inspektimit nga Min. e Shëndetësisë dhe Mirëqënies Sociale, lidhur me investimin e ri të bërë në spitalin e Vlorës, pjesëmarrës gjatë këtij inspektimi ditën e premte, do të jetë edhe Kryeministri.

 • Inspektim/kontroll
 • 27/01/2023
 • 11:00
 • VLORE, QARKU VLORE
 • Shqipëri
 • VLORE
 • VLORE
 • -
 • Kryeministri z. Edi Rama, min. e Shëndetësisë dhe Mirëqënies Sociale
 • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë, ministre
 • Kryeministri z. Edi Rama, min. e Shëndetësisë dhe Mirëqënies Sociale
 • Po
 • Po
 • -
 • -