Event i madh me nxenesit me rezultate te shkelqyera 

 • Tjetër
 • Event me nxenesit
 • 24/01/2023
 • 18.00
 • Salla e Kishes Orthodhoske
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Staf i Bashkise Tirane dhe te ftuar te tjere
 • Po
 • Po
 • Alban Dokushi, Drejtor i Pergjithshem Juridik, Aseteve dhe Licencimit
 • Alban Dokushi, Drejtor i Pergjithshem Juridik, Aseteve dhe Licencimit