Në fshatin Luz i Madh të Njësisë Administrative Lekaj do të bëhet sistemimi i lagjes Kibajve dhe Tubajve

 • Tjetër
 • 24/01/2023
 • 10 : 00
 • Luz i Madh
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Rrogozhinë
 • Lekaj
 • Nuk ka
 • 10 veta
 • Jo
 • Po