Inagurimi i Fillimit te punimeve ne fushen e kompostimit te mbetjeve 

 • Inagurim
 • 20/01/2023
 • 11:00
 • Prane godines se Bashkise Roskovec, qyteti Roskovec si edhe ne qendren e kompostimit te mbetjeve Marinez
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec, Kuman
 • znj. Majlinda Bufi | znj. Mirela Kumbaro
 • Kryetare e Bashkise Roskovec | Ministria e mjedisit dhe turizmit
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec , Ministrise se mjedisit,Giz Albania dhe Ambasades Gjermane
 • Po
 • Po