Takim  protokollar per marredheniet mes dy Parlamenteve/Shteteve

 • Tjetër
 • Pritje delegacioni nderkombetar
 • 17/01/2023
 • 10:00
 • Kryeministri
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 2
 • Elisa Spiropali
 • Minister
 • . Dr. Fayez bin Abdullah Al Shahri, Kryetar i Grupit të Miqësisë dhe Kryetar Delegacioni; 2. Sh.T.Z. Faisal Hifzi GHAZI, Ambasador i Arabisë Saudite; 3. Dr. Usama bin Hasan Aref, Anëtar; 4. Dr. Amal bint Yahya Al Shaikh, Anëtar; 5. Ing. Ali bin Ayed Al Kareni, Anëtar; 6. Ing. Mufreh bin Muhamad Al Zahrani, Anëtar; 7. Prof. Naser bin Muhamad Al Dugaither, Anëtar; 8. Prof. Yazeed bin Muhamed AL Tuëaigery, Anëtar; 9. Prof. Sultan bin Muhamed Al Taëeel, Anëtar; 10. Prof. Yazeed bin Salman Al Sohaim, Përgjegjës Protokolli; 11. Z. Irland Sollaku, Përkthyes.
 • Jo
 • Jo