Samiti i Kryetarëve të Bashkive të Rrjetit të Qyteteve Ballkanike, i cili realizohe ne Athine, Greqi (B40 Network) 

 • Tjetër
 • Samit
 • 24/01/2023
 • 10:00
 • athine
 • Shtet tjetër
 • Greqi
 • Kostas Bakoyannis | Emiriana Sako
 • Kryetar i Bashkise Athine | Kryetare e Bashkise Durres
 • Kryetarja e bashkise Dr dhe kryetar te tjere te bashkive te rrjetit te B40
 • Po
 • Po