Në kuadër të përgatitjes dhe integrimin e shpejtë të të rinjve në tregun e punës, Ministri i shtetit për Rininë dhe Fëmijët, dhe Ministria e Financave dhe Ekonomise do të organizone eventin per promovimin dhe prezantimin e Programit të Kodimit për të Rinjtë.

 

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 23/01/2023
 • 16:00
 • Pallati i Kongreseve
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 2
 • Z. Edi Rama | Znj. Delina Ibrahimaj, minister i financave dhe ekonomise | Znj. Bora Muzhaqi, minister shteti për Rininë dhe Fëmijët | Znj. Evis Kushi, minster i Arsimit dhe Sportit
 • Kryeminister
 • perfaqesues te AFP publike dhe private, perfaqesues te dhoma te biznesit, perfaqesues te zyrave te karrieres, perfaqesues te zyrave te punes, te rinj
 • Po
 • Jo