Godinat publike dhe hapesira publike

 • Tjetër
 • Event
 • 19/01/2023
 • 09.00
 • TOB
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Staf i Bashkise Tirane dhe te ftuar te tjere
 • Po
 • Po