Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale, duke vlerësuar rolin dhe rëndësinë e shoqërisë civile dhe medias, në zbatimin e ligjit për të drejtën e informimit dhe garatimin e detyrimit për transparencë nga ana e autoriteteve publike, fton në datën 23.01.2023 ora 12.00 pranë zyrave të saj, përfaqësues të shoqerisë civile  : Together for Life,  IDM, Lëviz Albania,  Birn Albania, Komiteti Shqiptar i Helsinkit,  Qendresa Qytetare, Lëvizja Mjaft,Faktoje.al,  Amfora – Geri Emiri, Infocip – Gert Shella në  një takim konsultativ me Komisionerin për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

 

 • Tryezë diskutimi
 • 23/01/2023
 • 12.00
 • Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • 2
 • Komisioneri.Drejtor | Besnik Dervishi
 • Të ftuarit
 • Përfaqësues të shoqërisë civile
 • Jo
 • Jo