Mbledhje emergjence per menaxhimin e situates se reshjeve

  • Tryezë diskutimi
  • 17/01/2023
  • 15.30
  • Prefektura e Qarkut Durre
  • Emiriana Sako | Emiljan Jani
  • Kryetare e Bashkise Durres
  • Kryetarja e Bashkise, Prefekti i Qarkut Durres dhe komisioni i mbrojtjes civile
  • Jo
  • Jo