Bashkebisedim me pensionistet mbi bonusin e Pakos se Madhe dhe shperblimit te fundvitit.

  • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
  • 18/01/2023
  • 11:15
  • "Emidesa" Librazhd
  • Damian Gjiknuri | Kastriot Gurra
  • Sekretar i Pergjithshem i Partise Socialiste | Kryetar i Bashkise
  • 100
  • Po
  • Po